Geleceğin AHEP’ li Şefleri Unişef’ te!

Geleceğin AHEP’ li Şefleri Unişef’ te!
Her hafta Cumartesi günü beIN Gurme kanalında yayımlanan, sunuculuğunu ünlü oyuncu Kemal Uçar’ın, yönetmenliğini ise Anıl İlter’in yaptığı bir karavan ve 2 üniversiteli şefin yer aldığı “Ünişef” programı, bu hafta Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ile çekim yaptı.
Üniversitemizin bahçesinde gerçekleşen çekimlerde yer alan AHEP Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinden Gökberk PINAR ve Buse YILMAZ, karavan mutfağında birbirinden leziz yemek ve tatlı tabakları hazırladılar.
Yerel Ürünlere Büyük İlgi
Öğrenci şefler Alanya`da uygun iklim koşulları nedeniyle yetişen avokado ve bölgede doğal olarak bulunan kuzu göbeği adıyla bilinen morel mantarı gibi yerel ürünleri kullanarak tarifler geliştirdiler.
Buse YILMAZ` ın hazırladığı Alanya Avokadosu ile yapılan çikolata topları tatlı tabağı ile Gökberk PINAR` ın morel mantarını kullandığı ana yemek tabakları hem sunumları hem de lezzetleriyle tam not aldı.
Her hafta Cumartesi günü beIN Gurme kanalında yayımlanan, sunuculuğunu ünlü oyuncu Kemal Uçar’ın, yönetmenliğini ise Anıl İlter’in yaptığı bir karavan ve 2 üniversiteli şefin yer aldığı “Ünişef” programı, bu hafta Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ile çekim yaptı.
Üniversitemizin bahçesinde gerçekleşen çekimlerde yer alan AHEP Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerinden Gökberk PINAR ve Buse YILMAZ, karavan mutfağında birbirinden leziz yemek ve tatlı tabakları hazırladılar.
Yerel Ürünlere Büyük İlgi
Öğrenci şefler Alanya`da uygun iklim koşulları nedeniyle yetişen avokado ve bölgede doğal olarak bulunan kuzu göbeği adıyla bilinen morel mantarı gibi yerel ürünleri kullanarak tarifler geliştirdiler.
Buse YILMAZ` ın hazırladığı Alanya Avokadosu ile yapılan çikolata topları tatlı tabağı ile Gökberk PINAR` ın morel mantarını kullandığı ana yemek tabakları hem sunumları hem de lezzetleriyle tam not aldı.