AHEP’Lİ ŞEF ADAYLARI KAMPTAYDI

Üniversitemizin Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencileri ve akademisyenleri Türk aşçılık eğitimine pozitif katkı sağlamak amacıyla bu yıl Bolu’da 3.sü gerçekleştirilen Ulusal Aşçılık Kampı’nda üniversitemizi ve Alanya ‘yı temsil etti.
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Araştırma Görevlisi Ahsen Burçin Himmetağaoğlu, öğrencilerimizden Deren Serbest ve Kıvanç Karagöl’ün katıldığı Ulusal Aşçılık Kampı’nın amacı Türkiye’de eğitim veren üniversitelerin “Aşçılık”, “Gastronomi”, “Gastronomi ve Mutfak Sanatları”, “Mutfak Sanatları ve Yönetimi” programlarında okuyan eğitimci ve öğrencileri bir araya getirerek çeşitli etkinlikler eşliğinde vizyonlarını genişletmek ve mesleki gelişimlerine destek olmak olarak belirtiliyor.